Entre troques

dilluns, 3 de desembre del 2012

Les vostres creacions

Això només és una mostra de les coses heu anat fent i que ens heu portat. El millor, és que totes esteu molt satisfetes del vostre treball i del resultat. Mireu, mireu...
Aquests kimonos son una petita mostra dels molts que ha fet la Sra Cabré aquest hivern. El patró és seu i la llana és  country tweed de Cheval Blanc.

 La Marta ens ha portat el jerseiet fet per al seu nen tan rialler. L'ha fet amb una combinació de blau i cru de la llana Universa de SMC i el model és de Phildar.


 El net de la Mª José dorm plàcidament ben abrigadet. La llana és la Partner 6 de Phildar i el model de Phildar.

 Un altre cistell fet per la Mònica. Aquest marxa cap a Itàlia i forma part del regal per a la seva neboda que està a punt de nèixer.

Però la Mònica és molt productiva i té temps per a tot. La seva darrera creació és aquest fantastic jersei, tan de moda aquest hivern, amb l'esquena més llarga que el davant i amb una llana que té un punt metalitzat, la Valiani de SMC. El model és de Phildar. Com podeu veure desperta curiositat i admiració entre les clientes!




La Família de la Gisa augmenta. Ja ha nascut la Lara, i li ha fet aquest suau ponxo per que l'abraci i l'escalfi durant els primers mesos. Està fet amb Phil Douce de Phildar.
 La Sra Júlia s'ha fet aquest jersei d'escot generós, d'un suau color morat, amb  Partner 3,5 de Phildar.

 Amb una suau llana Colorful de SMC la Glòria ha fet, per a la seva jove, aquesta jaqueta amb uns efectes de color progressius fantàstics.

Un altre jersei que ha fet la Montse, amb una llana super dolça, Riana de SMC.

 Finalment les mitenes de l'Elena. Son per a la seva filla que les espera amb delit! La llana és la Impact 3,5 de Phildar.

2 comentaris:

Laia ha dit...

Jolin, quina clientela més productiva :)

Greta and the fibers ha dit...

Que trabajadoras tus chicas, y los proyectos muy bonitos.